OM OSS, VARFÖR FLYTTSTÄD KARLSTAD AB?

– Gör som många andra och lämna städningen till proffsen!

Flyttstäd Karlstad AB erbjuder städhjälp till alla i Värmland. Känner du att städningen av ditt hem är tidskrävande? Vill du hellre spendera tid med din familj? Stjäl städningen den tid som du hellre vill lägga på din hobby? Bor du i Värmland? Då ska du anlita oss på Flyttstäd Karlstad AB! När du anlitar oss slipper du stressen i vardagen. Du är inte ensam om att ha för mycket att göra och har för många måsten. Vi på Flyttstäd Karlstad AB – med städhjälp i Värmland– anser att det är viktigt att du får tid över för återhämtning och fritid. Vi hjälper dig gärna med din städning eftersom din tid är mycket viktig för oss.

Det finns många anledningar till varför man ska eller vill anlita städhjälp, men det vi fokuserar på, som företag, är att ditt hem blir rent och fräscht. Vi är väldigt flexibla i vårt tillvägagångssätt och du kan välja att få städning hur ofta och hur grundligt som du själv vill. Det är helt upp till dig. Vi vill så klart kalla oss själva experter och vi håller högsta kvalitet på vår städning. Vi vet hur man får fönstren skinande blanka och golven perfekta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET

Säkerheten är en viktig aspekt för oss på Flyttstäd Karlstad AB och kunden, därför försöker vi hålla en hög nivå på trygghet och säkerhet. Under den tid vi har varit verksamma har vi lärt oss att hantera kunders nycklar på ett tryggt och säkert sätt, nedanför kan ni läsa hur vi gör.

För att du som kund ska känna dig trygg har vi

  • Säker nyckelhantering

  • Sekretessavtal och diskretion

  • Anställda med goda referenser

  1. Kassaskåp. En av de viktigaste säkerhets aspekterna är vår nyckelhantering, alla nycklar är inlåsta och efter dagens jobb låses de in igen i kassaskåpet för en trygg och säker förvaring. Kassaskåpet är ett ordentligt säkerhetsskåp som ger ett starkt skydd mot stöld men även mot brand. Inga nycklar är märkta med kundens adress utan slumpmässig sifferkod som endast två personer har tillgång till i företaget

  2. Nyckelband. Alla nycklar är utrustade med ett kort och snyggt slitstarkt nyckelband med städfirmans logo och kontaktuppgifter. På detta sätt kan borttappade nycklar snabbt återlämnas till Flyttstäd Karlstad AB. Men det är framförallt enklare för personalen att hålla reda på nycklarna och förvara dem säkert för att minimera risken med borttappade nycklar.

TILLSAMMANS MED KUNDEN

Frekvensen av städning anpassar vi efter behov och önskemål. Tillsammans lägger vi upp rutiner som passar in i företagets produktion och verksamhet. Detta nära samarbete är också underlag för prissättning och offerter.

BRA MILJÖ

Ett av de viktigaste kriterierna är en bra kvalitetskontroll och ett medvetet miljöval av produkter. Redan nu styrs vår verksamhet av hårda miljökrav och vår miljöpolitik fokuseras på målsättningar enligt kraven på hållbar utveckling inom miljötänkandet.

KVALITET

För oss som arbetar på Flyttstäd Karlstad AB är kvalitet ett ledord. Vi sätter ett stort värde i att utföra och leverera lösningar som våra kunder kan känna sig stolta och nöjda med. För oss är samarbete och förtroende något som byggs upp under en längre tid precis som i alla andra relationer. Detta är något som vi värnar om och aktivt jobbar för att uppnå i samtliga våra kundrelationer.

Glöm inte RUT-avdraget

Utnyttja RUT-avdraget och betala endast 50%